Till Dom Sälla Jaktmarkerna!

Skådespelaren Patrick Swayze har ju gått ur tiden efter en lång tids kamp mot bukspottskörtelcancer.
Ingen filmskådis som gjort nåt större intryck på mig,men som gjorde en jäkligt bra roll i filmen Roadhouse.
Där spelar han en utkastare som tar jobb på ett riktigt ökenställe ute på vischan där han med säkra högerkrokar får bukt med dom stökiga gästerna.Allt till ackompanjemang av härlig Blues med den blinde gitarristen Jeff Healey, som även han förra året gick till dom sälla jaktmarkerna på grund av cancer.
Förr dog ju alla stora artister den typiska rockdöden typ hälla i sig alldeles för mycket JD,
eller knarka sig till döds.Den nya tidens "rockdöd" är cancer eller hög ålder....märkligt tycker jag!
Förresten undrar du vad JD är för nåt kolla filmen och bli uppdaterad!

Vi höres/M


Skrivkramp!

      



Tyckte det var dags att tillföra något till min nyskapade blogg.Man kan ju kolla statistik för unika besök och såg att det idag varit in 2 besökare..så för er två ett nytt inlägg.
Jag har skrivkramp ingen aning om vad jag ska skriva om visst jag skulle ju kunna skriva vad jag gjort idag.
Vaknade vid 09.30 denna söndag gick upp och pissade sen blev det en kopp kaffe oså en pris snus.
Sedan ner till affären inhandlade lite bröd och youghurt sen hem och käkade frukost.
Efter frukosten så kände jag en plötslig skitnödighet och förpassade min stela lekamen in på toaletten.
Det var otroligt gött att skita, alltså det finns två saker i livet som verkligen bereder njutning det ena är att äta riktigt god mat  och den andra är att skita när man är riktigt jäkla skitnödig.
Ser redan fram emot maten jag ska göra idag benfri fläskkarre ,pommes frites o en jla go sallad.Hoppas jag blir skitnödig sen=)Men se på fasen det blev nåt skrivet trots min skrivkramp..trevligt trevligt som Errol Norstedt brukade säga

Vi Höres/M

Europe & Dont Drink And Sing!




Dom gamla pudelrockarna som slog igenom 1982 i Rock-Sm är tillbaka igen.Visst nu släpper man en ny platta "Last Look At Eden" efter ett 8 år långt break.Har aldrig varit nåt större fan av bandet,men måste medge att John Norum gitarristen lätt kan ta till sig epitetet "en av världens bästa rockgitarrister"
Norum förresten,på wikipedian kan man läsa att" John Norum lämnade gruppen på grund av att han inte var nöjd med bandets nya inriktning då hans gitarrspel dränktes i synthar och inledde istället en solokarriär.
Detta var efter 1986 nån gång och av vad jag förstått så är det John Norum som står för gitarrspelet nu när Europe gör comeback,kanske lika bra det?
Kee Marcello har ju inte visat på nån direkt begåvning när det gällt att framföra bandets gamla låtar på sina egna klubbturneer..kolla in filmen så hajar ni!Vi höres/ M






Kan det vara svininfluensa?



Min syster ringde mig igår hennes man hade kommit hem från sitt arbete vit i ansiktet och med världens huvudvärk.-Kan det vara svininfluensa? frågade syrran mig oroligt.
Tidigare under veckan så hade en tjejkompis lilla grabb oroligt sagt till sin mor att dom måste åka till doktorn för han trodde att han fått svininfluensa?Detta är alltså en kille som annars inte direkt ropar efter att få åka till doktorn frivilligt.Det blev ett läkarbesök där man också snabbt kunde konstatera att det var en helt vanlig infektion som med några dagars sängläge skulle ge med sig.

Masspsykos är ju ordet jag vill ta till för att förklara att det blir såhär.Inte konstigt att folk blir skitskraja med tanke på att alla media radio,tv och tidningar varje dag hela tiden återkommer i ämnet.
Även jag har känt av effekten.I lördags kväll på väg hem från en god vän efter en jäkligt trevlig kväll med god mat och dryck samt glada skratt,upptäcker jag att min gode vän lagt sig i sin soffa trött och hostande..?
Från rummet bredvid där hans dotter huserar när hon för en gångs skull är hemma hörs också hostningar..?
Jag är nog lite amatörhypokondriker..för jag tänker direkt ..fan svininfluensa!?
Sen när jag kommer hem och ska natta kudden så känner jag hur det känns konstigt i halsen...fan svininfluensa eller ?

Min syrras man mår bra,min väninnas son mår bra,min gode vän samt hans dotter mår också bra och jag mår också bra.Ingen av oss har alltså fått svinfluensan eller som en go tjej i Rättvik kallar den..nöff nöff sjukan=)
Vi höres/M


 


Väckt Tidigt.

Mobilen ringde strax efter 8 precis när man sover som allra bäst ..det var en god vän som vanligtvis inte brukar börja sin dag förrän framåt eftermiddagen ..klart man blir lite orolig! Kanske den beryktade svininfluensan eller som en kvinna jag brukar ha kontakt med kallar den ..nöff nöff sjukan.Jag ringde iallafall upp var alldeles för fläsktrött att svara först.Det visade sig vara ett annat virus ett sk datavirus ....till radioprogrammet som jag kör i en stad nånstans i Sverige hade jag gjort ett inslag om en kille med väldigt taskig musiksmak detta klipp hade jag också lagt upp på facebook...sen skulle man då tagga personer i klippet det var ju bara jag som gjorde båda gubbarna så jag skapade då en fiktiv person med namnet Inge Smak som jag sedan taggade.
Det märkliga var att jag direkt fick två vänförfrågningar bla då från kompisen som ringde under morronen..fast han inte hade skickat nån vänförfrågan jäkligt märkligt men men det är som jag brukar säga smällar vi får ta.
Här är klippet iallafall som skapade uppståndelsen var upprinnelsen och stod för uppstigelsen tidigt denna morron/M


Jaha då är man fast i bloggträsket då=)



Vet inte varför det blev av att blogga kanske är det så att man blivit påverkad omedvetet av allt i media om bloggande..hm.Men ok  nu sitter man här med känns det som två fläskkarreer till händer eller snarare ett par boxhandskar på och försöker att åstadkomma nåt vettigt i skrift.
Tanken jag fick innan jag började var att försöka åstadkomma Sveriges tråkigaste blogg ...vilket ju inte borde vara så svårt eftersom det ju inte händer ett jäkla skit i mitt liv...jo nåt har hänt jag har ju börjat blogga till slut. Vi höres!


RSS 2.0